Diensten

Responsive Design, Webhosting & Domeinnaam, Betaalbaar

 • Responsive Design

  Pc - Laptop - Tablet - Smartphone

  Iets zoeken op het internet hoort aangenaam te zijn. Dit zowel via de computer, de smartphone of de tablet. Wanneer je echter gegevens niet goed kan lezen omdat er een te grote foto op staat, dan kies je al vlug voor een andere site. Daarom maak ik gebruik van Responsive Design. Op die manier maakt het niet uit op welk toestel men uw site bekijkt, het blijft er goed uitzien.

 • Webhosting & Domeinnaam

  Een domeinnaam met visie

  Dit is vaak heel ingewikkeld. Maar geen nood, ik sta u bij met raad en daad. Samen leggen we een .be, .com, .vlaanderen domeinnaam vast. Dit koppelen we dan aan een betrouwbare webhosting waarbij u een onbeperkt aantal emailadressen ter beschikking staan.

 • Betaalbaar

  Eerlijk en op maat

  Een website hoeft niet duur te zijn. Samen overlopen we wat de mogelijkheden zijn en hoe ik voor u een website op maat kan maken die ook betaalbaar en rendabel is. U kan ook kiezen voor één van onze pakketten welke we dan kunnen aanpassen.

 • 5-stappenplan

  Zo benader ik elk nieuw project

  Een eerste intake-gesprek --- De eerste ontwerpen worden gemaakt --- Een Feedback-moment --- De Testfase --- De uiteindelijke lancering